AGRARISCHE
BOUW

De beste stal op maat

Bouwbedrijf van Pijkeren is in de agrarische bouw specialist in specifiek de bouw en verbouw van pluimveestallen. Dankzij doelmatige constructies, uitgekiend materiaalgebruik en een zeer ruime ervaring voldoen wij aan alle eisen van agrarische ondernemers.

Door onze jarenlange ervaring in de agrarische bouw, kunnen wij de perfecte oplossing realiseren. Iedere bouw is maatwerk, of het nu gaat om klimaat, duurzaamheid, luchtkwaliteit, efficiënte ruimte. Uw vraag is onze uitdaging!

Nieuwbouw pluimveestal Laar in Duitsland door Van Pijkeren Systembau
VAN PIJKEREN SYSTEMBAU GMBH

Op het gebied van pluimveestallen mogen we ons marktleider in Nederland noemen. Daarnaast realiseren we bewaarplaatsen en werktuigbergingen. Ook in Duitsland hebben wij inmiddels diverse pluimveestallen gerealiseerd vanuit onze Duitse vestiging.

ONZE PROJECTEN

Bekijk hieronder een aantal van door ons gerealiseerde agrarische bouwprojecten. 

ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

“Een plaatselijke aannemer kan wel stallen bouwen, maar voor specialistische kennis moet je bij Van Pijkeren zijn. Ze hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd en ook de prijs komt goed mee. En bij Van Pijkeren weet je gewoon zeker dat het af komt.
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Agrarische Bouw- klant aan het woord
Dhr. Dasselaar | Orvelte
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor
VanPijkerenBouw-Werkplaats

CONTACT

(Ver)bouwplannen of vragen? Vul het formulier zo volledig mogelijk in dan kunnen wij u spoedig helpen en contact opnemen. 

In vijf stappen naar een nieuwe stal

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 1: Kennismaken en inventariseren van uw wensen

De combinatie van uw wensen en onze expertise is de basis voor het realiseren van uw stal. Samen bepalen wij welke wensen en eisen benodigd zijn.

VanPijkerenBouw-Receptie_smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 2: Offerte & Planning

Naar aanleiding van de persoonlijke kennismaking en inventarisatie kunnen wij een maatwerk offerte opstellen, deze proberen wij zo goed mogelijk te specificeren. In een gesprek nemen we deze samen door. Dat werkt het prettigst!

VanPijkerenBouw-Tekeningen_smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 3: Aan de slag

Ook bij agrarische bouw werken wij samen met vaste en trouwe partners. We selecteren materialen die zowel duurzaam als passend zijn bij het project en aansluiten op het budget. Voordat wij starten werken wij een planning uit en tijdens het project houden wij nauw contact met u als opdrachtgever.

VanPijkerenBouw-Werknemers-smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 4: Opleveren

Zodra wij de bouw van de stal afronden, doen wij tevens een grondige kwaliteitscontrole en lopen wij samen met u door de stal. Zodra alles is doorgenomen, is het tijd voor de sleuteloverdracht. Altijd een mooi moment!

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Woningbouw
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 5: Nazorg

Ook na de oplevering van uw woning kunt u uiteraard nog op ons rekenen! Zijn er vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Agrarische Bouw
Verbouw pluimveestal Giethoorn - Bouwbedrijf van Pijkeren
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor

WIJ MAKEN RUIMTE
VOOR MENSEN EN DIEREN